Sună-ne pentru programări și informații!

0232-250-423; 0232-241-922
 • Am pornit cu gândul operației dintr-o glumă, neavând o intenție serioasă în sensul ăsta. Prima întâlnire cu doamna doctor Alina Cantemir mi-a dat încredere și curaj și m-a asigurat că voi fi pe mâini bune. Și totuși aveam încă o urmă de frică. A trecut ceva timp, mai exact 2 ani și am mers din nou. Am avut aceeași experiență plăcută, dar de data asta eram convins că trebuie să fac asta. Mi-am pus toată încrederea în doamna doctor și am mers până la capăt. Practic totul s-a terminat în mai puțin de o oră. Nici nu am avut timp să îmi dau seama ce se întâmplă... Ei bine, am realizat asta a doua zi dimineața, când am început să citesc toate textele alea mici de pe sticlele de șampon și gel de duș pe care până atunci și cu ochelari ar fi trebuit să depun un efort imens să le deslușesc. Când mă gândesc la toată experiența asta, de fiecare dată mă întreb... de ce am așteptat 2 ani să mă simt practic întreg din nou ? Oricum, dincolo de frici care sunt normale vă pot spune un lucru sigur: am avut norocul să fiu pacientul unui medic extraordinar, care mi-a explicat de la început fiecare pas, dar mai ales să cunosc un om cu adevărat pasionat de profesie și cu drag de pacienți.

  Claudiu Bălan
  Claudiu Bălan
  39 ani, Operat la Oftaprof de hipermetropie +6
 • Suntem prietene şi colege…voi scrie aceste rânduri subiectiv…însă din perspectiva unui pacient! Sunt pacienta doamnei dr. Alina Cantemir şi, permiteţi-mi în cele ce urmează să nu mă detaşez de modul firesc, prietenesc în care mă adresez Alinei; în urmă cu 2 luni, după încurajări repetate ale dânsei, am apelat la chirurgia refractivă pentru o miopie mică cu componentă astigmică, care însă îmi permitea să văd 30% în monocular fără corecţie optică, cu alte cuvinte eram dependentă de ochelari pentru orice activitate ce implica o distanţă mai mare de cinci metri, iar toleranţa mea pentru portul lentilelor de contact era redusă. Dincolo de disconfortul uzual al unei perechi de ochelari s-a adăugat şi o sumă importantă de inconveniente de ordin profesional.

  Sunt medic oftalmolog şi am “privit” chirurgia refractivă de ambele părţi ale baricadei, atât a pacientului entuziast care a trecut prin toate etapele operatorii şi ale recuperării postoperatorii, cât şi ca medic care ştia în fiecare clipă ce i se poate întampla. Echilibrând această balanţă concluzionez cu mare încredere că este o experienţă pe care mă bucur am avut-o şi că a fost una din cele mai bune decizii. Momentul intervenţiei chirurgicale a fost lipsit de orice senzaţie dureroasă, toată echipa de profesionişti mi-a fost alături, cât despre recuperarea postoperatorie am simţit un uşor disconfort ce s-a remis după prima săptamână, astfel încât la zece zile postoperator am avut deja o gardă ce a presupus şi implicarea mea în intervenţii chirurgicale şi lucrul la microscop şi nu am întampinat nici o dificultate.

  La două săptămâni postoperator m-am acomodat complet şi cu vederea de aproape, iar în momentul de faţă ma simt foarte bine, pot spune că aproape pot uita că am superit această intervenţie chirurgicală, singurul lucru de care încă nu am scăpat este ticul de a-mi căuta ochelarii când mă trezesc dimineaţa. Faptul că am redescoperit lumea şi dincolo de lentilele ochelarilor este o revelaţie, o altă perspectivă pe care o recomand atât ca medic, dar mai ales ca şi pacient. Îi multumesc din suflet Alinei - doamnei doctor, care este un coleg model şi un medic profesionist şi foarte apropiat de fiecare pacient al său!

  Anisia Alexa
  Medic rezident oftalmolog
 • In urmă cu peste 10 ani mi-am amintit de versurile scrise de Baudelaire: „Contemple-les, mon âme; ils sont vraiment affreux! Pareils aux mannequins; vaguement ridicules; Terribles, singuliers comme les somnambules; Dardant on ne sait où leurs globes ténébreux”. Era şi firesc să fie aşa: prea multă lectură în condiţii uneori improprii, prea multă microscopie şi prea multe ore petrecute în faţa monitorului. Şi m-am întrebat ce îmi rămâne de făcut? O primă soluţie ar fi fost să mă consolez cu ideea pierderii vederii: în fond, Homer, Milton, Saunderson... A doua soluţie şi care mă tenta cel mai mult ar fi fost, folosind un eufemism, „liberul arbitru”.  În fine, a treia soluţie şi cea în care credeam cel mai puţin pe atunci era aceea de a apela la un medic oftalmolog. Totuşi am făcut-o îndemnat mai mult de alţii decât de propria-mi voinţă: m-am programat la o consultaţie la clinica Oftaprof fără însă să sper ceva.Despre competenţa specialiştilor clinicii Oftaprof nu o să spun prea multe, rezultatele operaţiei şi tratamentului recomandate mie vorbesc de la sine: citesc şi lucrez la calculator ca înainte de a-mi pune întrebarea „...Que cherchent-ils au ciel tous ces aveugles?”. În schimb aş vrea să insist asupra empatiei care există între medicii clinicii Oftaprof şi pacienţi. De ce? Pentru că după părerea mea conceptul de „iPatient” folosit de profesorul Verghese încă din anul 2008 nu se poate aplica niciunui pacient al clinicii Oftaprof. Deşi aici se folosesc tehnici de investigare şi tratamente de ultimă generaţie nu m-am simţit niciodată ca o înşiruire de 0 şi 1 undeva într-o bază de date, ca un lucru abstract care prezintă interes doar din punctul de vedere al unui diagnostic. Dimpotrivă,  întotdeauna am avut impresia că medicii de la clinica Oftaprof îmi sunt alături, că tratează nu doar ochii ci şi temerile şi îngrijorările mele. Şi abia acum înţeleg ce a vrut să spună Fildes în tabloul său „The Doctor”. Sintetizând, simt că fac parte din „familia Oftaprof” căreia îi sunt recunoscător şi unde mă voi simţi întotdeauna ca acasă.

  Laviniu Apostoae
  Profesor universitar
 • A trecut un an de cand am avut o interventie laser de tip PRK pentru corectarea miopiei (am avut -6,75) si sunt foarte bucuroasa ca am facut acest lucru. Este o interventie pe care o recomand tuturor persoanelor care vor sa scape de ochelari/lentile de contact.
  Eu am avut incredere totala in dna dr. Alina Cantemir iar rezultatul a fost pe masura. Inainte de interventie desi eram foarte increzatoare, nu imi puteam imagina cum va fi sa ies din "ceata" si sa vad perfect. Dupa o saptamana de recuperare lucrul acesta s-a intamplat iar sentimentul pe care l-am avut in acel moment nu il pot descrie in cuvinte.
  Multumesc dnei dr. Alina Cantemir si echipei Oftaprof. Sunt niste medici desavarsiti!

  Andreea Gherghescu, 23 ani
  Achizitor
 • Am 37 de ani si am purtat ochelari de la varsta de 10 ani, moment la care mi-a debutat miopia. Am cochetat inca din vremea studentiei cu gandul unei interventii laser in vederea corectiei miopiei, atunci din motive de estetica mai degraba, ochelarii nefiind la moda. Dar cum acest tip de interventie era in perioada de pionierat, mi-a cam lipsit curajul, sincera sa fiu. Au trecut anii,ochelarii au devenit un accesoriu trendy, dar am inceput sa privesc o astfel de interventie din perspectiva imbunatatirii calitatii vederii (cine are dioptrii -5 stie ce inseamna sa privesti lumea fara ochelarii). Astfel incat la sfarsitul anului 2013, cu putine emotii si cu multa incredere, am considerat ca nu mai e cazul sa aman si ca a sosit momentul mult asteptat. Iar o astfel de misiune extrem de importanta (in fond, e vorba de ochi, nu?) nu o puteam incredinta decat marelui specialist d-ul profesor dr.Dorin Chiselita. A fost o interventie extrem de reusita, de beneficiile careia ma voi bucura toata viata! Vad perfect fara ochelari si va marturisesc sincer ca nu incetez sa ma minunez in fiecare zi de acest lucru, chiar e incredibil! Si un astfel de rezultat miraculos l-am obtinut in urma unei interventii nedureroase, urmata de o foarte scurta perioada de recuperare (1-2 zile am vazut in ceata, atat). Stiu ce inseamna sa ai emotii si indoieli, dar cu optimism si incredere in Cel de Sus si in echipa de specialisti de la Oftaprof (toata echipa d-lui profesor e profesionista si foarte amabila), chiar iti poti indeplini un vis!

  Ema Safir
 • Buna! Ma numesc Adina si acum o luna si jumatate am trecut printr-o operatie laser la ochi (LASIK) la Clinica Oftaprof. Inainte de operatie am purtat ochelari si nu e unul dintre cele mai placute lucruri . Inainte de operatie am citit si auzit o multime de pareri pro si contra, dar niciuna dintre ele nu mi-a putut influenta decizia. Cu o luna inainte de operatie am fost la clinica si am fost supusa la un set de analize iar domnul profesor  mi-a explicat cum va decurge operatia. Am asteptat cu nerabdare ziua operatiei si cand a sosit am mers la clinica unde mi-a mai fost descris o data cum va decurge operatia si am fost pregatita pentru aceasta. Operatia a durat 3-4 min la fiecare ochi iar domnul profesor mi-a explicat ce se intampla. Din sala de operatie am iesit pe picioarele mele si am mers fara ajutor. Nici in timpul investigatiei si nici dupa nu am simtit nicio durere. In urmatoarea zi am mers la control si totul a fost bine iar dupa am mai fost la o saptamana, respectiv o luna. Acum vad fara nicio problema, am scapat de ochelari, iar una dintre cele mai mari dorinte ale mele s-a implinit. Cred ca este una dintre interventiile care iti pot schimba viata si poate sa-ti readuca increderea in tine.

  Adina Scutarean
 • Am aflat de clinica “Oftaprof” Iasi pe internet in timp ce cautam o solutie pentru problemele de vedere care imi aparusera la ochiul stang. Eram dezamagita, disperata, imi era teama sa nu orbesc, deoarece, desi facusem multe tratamente, toate au fost fara rezultat iar vederea mi se diminua continuu. Am fost suprinsa sa gasesc o clinica moderna, atmosfera plina de voie buna, un respect deosebit fata de pacient, doctori de exceptie si aparatura moderna de ultima generatie. Dupa un consult amanuntit, dl. profesor doctor Dorin Chiselita mi-a pus diagnosticul de membrana neovasculara la ochiul stang si mi-a recomandat sa fac tratament cu avastin (injectii intraoculare). Domnul Profesor Doctor Dorin Chiselita, un profesionist desavarsit, care pe langa sentimentul de incredere si siguranta pe care ti-l da chiar si prin simpla prezenta, este si un munte de rabdare, intelegere si compasiune, mi-a explicat pe indelete avantajele si riscurile tratamentului. Am stiut ca ma las pe maini bune si nu m-am inselat deoarece acum, in urma injectiilor cu avastin, boala este stationara iar vederea la ochiul stang chiar s-a imbunatatit. Merg in continuare la control la o perioada de sase saptamani. Sunt tratata ca un prieten de o echipa entuziasta care m-a intampinat inca de la inceput cu bucurie in suflet, in priviri si niciodata nu m-am simtit un pacient. Pentru mine clinica este locul in care vin mereu cu bucurie si cu sentimentul ca “sunt acasa”. Nu am cuvinte sa multumesc intregii echipe medicale. Sunt oameni deosebit de calzi si buni, iar din punct de vedere profesional, totul este la superlativ. Cu oameni ca cei din aceasta clinica (medici, asistente, personal de serviciu) lumea aceasta mare (si nu intotdeauna frumoasa) devine un loc mai bun. Va multumesc din suflet ca existati!

  Gabriela Hampau
  Gabriela Hampau
 • Sunt deja trei ani de când,  datorită intervenției  făcute, nu mai sunt dependentă de ochelari.  În noiembrie 2011 aveam dioptrii de -5.75 la ambii ochi, iar în urma operației dioptriile au fost 0. Atât în timpul operației, cât și după am fost tratată de către medicii care lucrează aici cu respect și profesionalism. Serviciile medicale oferite sunt la cel mai înalt nivel și toți pacienții beneficiază de atenție.

  Dana Chitariu, 27 ani
  Dana Chitariu, 27 ani
  Profesor
 • Clinica Oftaprof oferă servicii medicale de calitate. Medicii care lucrează aici sunt preofesioniști și tratează pacienții cu atenție și respect. Datorită tratamentului urmat și a operației făcute, vederea mi-a fost îmbunătățită considerabil și pot să îmi desfășor în continuare activitățile zilnice fără probleme.

  Eugenia Chitariu, 57 ani
  Eugenia Chitariu, 57 ani
  Expert Contabil - Lichidator
 • Am fost la viața mea în multe clinici și cabinete oftalmologice. Cum e la Oftaprof? Păi, îți spun doar atât: uită tot ce ai văzut până acum în alte părți! Aparatură, personal, tehnici și servicii peste așteptări. Și da, dacă ai probleme cu vederea, îți recomand să mergi cu cea mai mare încredere la Oftaprof. Că doar nu degeaba profesorul Chiseliță e cel mai bun din branșa asta! Și uite așa am scăpat eu cu succes de ochelari și dioptrii -4,5!

  Andreea Ignat
  Specialist PR