Sună-ne pentru programări și informații!

0232-250-423; 0232-241-922
Oct 30, 2014

Ema Safir

Am 37 de ani si am purtat ochelari de la varsta de 10 ani, moment la care mi-a debutat miopia. Am cochetat inca din vremea studentiei cu gandul unei interventii laser in vederea corectiei miopiei, atunci din motive de estetica mai degraba, ochelarii nefiind la moda. Dar cum acest tip de interventie era in perioada de pionierat, mi-a cam lipsit curajul, sincera sa fiu. Au trecut anii,ochelarii au devenit un accesoriu trendy, dar am inceput sa privesc o astfel de interventie din perspectiva imbunatatirii calitatii vederii (cine are dioptrii -5 stie ce inseamna sa privesti lumea fara ochelarii). Astfel incat la sfarsitul anului 2013, cu putine emotii si cu multa incredere, am considerat ca nu mai e cazul sa aman si ca a sosit momentul mult asteptat.

Iar o astfel de misiune extrem de importanta (in fond, e vorba de ochi, nu?) nu o puteam incredinta decat marelui specialist d-ul profesor dr.Dorin Chiselita. A fost o interventie extrem de reusita, de beneficiile careia ma voi bucura toata viata! Vad perfect fara ochelari si va marturisesc sincer ca nu incetez sa ma minunez in fiecare zi de acest lucru, chiar e incredibil! Si un astfel de rezultat miraculos l-am obtinut in urma unei interventii nedureroase, urmata de o foarte scurta perioada de recuperare (1-2 zile am vazut in ceata, atat).

Stiu ce inseamna sa ai emotii si indoieli, dar cu optimism si incredere in Cel de Sus si in echipa de specialisti de la Oftaprof (toata echipa d-lui profesor e profesionista si foarte amabila), chiar iti poti indeplini un vis!