Sună-ne pentru programări și informații!

0232-250-423; 0232-241-922
2Oct 2015
Oct 2, 2015

Octombrie aduce reduceri pentru studenți

Pentru că am primit cereri de la voi că vă doriți și o lună de reduceri pentru studenți, am decis ca octombrie să fie luna voastră, a studenților dornici de o vedere clară. Așa că, la început de octombrie vă urăm ”Bine ați revenit la cursuri” și vă invităm la un consult oftalmologic special pentru voi.

Indiferent dacă ochii tăi aleargă după colegi sau colege sau dacă stau mai mult în cursuri și în laptop, ai nevoie de o vedere clară pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine. Și cum poți avea o vedere bună, dacă nu prin corectarea problemelor ochilor tăi?

Vino în octombrie la Oftaprof să discutăm despre cum își pot îngriji studenții mai bine ochii, cum poți să te bucuri de o vedere mai bună și cum poți beneficia de servicii și produse speciale pentru ochii tăi.

Și cum oricărui student îi șade bine cu niște reduceri, am pregătit pentru tine, în toată luna octombrie, 10% reducere la consultul oftalmologic și 10% reducere la optica noastră.

Sună-ne la 0232-250-423 sau la 0232-241-922 și programează-te la întâlnirea cu oftalmologul tău!

Spune-le tuturor prietenilor tăi studenți și ia-i cu tine la consult!

2 responses on “Octombrie aduce reduceri pentru studenți

  1. […] timp pentru tine și verifică dacă ochii tăi sunt pe drumul cel bun sau nu. Luna asta avem o reducere specială pentru studenți, așa că îți reomandăm să profiți la maxim de […]

  2. […] 250 lei la Prof. Dr. Dorin Chiseliță). Iar dacă ești student(ă), în luna octombrie ai 10% reducere la consultații și la optică. Să ne vedem cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.